Fietsengroothandel

 

Fietsengroothandelaar met de voordeligste fietsen en kwaliteit.

Hoopfietsen is importeur en fietsengroothandel in relatief goedkope fietsen. De fietsen die we verkopen worden geproduceerd door Umit Bicycle  in Turkije waar Hoopfietsen met oog voor kwaliteit zorgt voor betaalbare fietsen. Deze fietsen gemaakt voor de Nederlandse markt worden voornamelijk verkocht via fietsen groothandel Hoopfietsen gevestigd in Rotterdam. Wij leveren:

 • - Beste prijs kwaliteit fietsen;
 • - Zeer scherp geprijsd;
 • - Zowel voor dealers als particulieren;
 • - Gebruiksvriendelijke webshop
 • - Snelle levering.

De goedkope fietsen die we verkopen behoren tot het midden tot laag segment op de markt. We streven er altijd naar om een uitstekende prijs kwaliteit verhouding te leveren. Daarom werken we nauw samen met onze fabriek, zodat we continu de kwaliteit van de fietsen kunnen blijven verbeteren. We kijken niet alleen naar de kwaliteit, maar ook naar het uiterlijk van de fiets. Om er zo voor te zorgen dat onze fietsen ook het uiterlijk hebben wat er op de markt nodig is. Ook toe aan een nieuwe fiets? Bekijk nu onze assortiment en plaats nu online uw bestelling.

Hoopfietsen
Berkenwoudestraat 14
3067JA Rotterdam

010- 2362425
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fietsgroothandel met extra diensten voor Nederland, Duitslan en Belgie.

Hoopfietsen importeert en verkoopt onder andere goedkope damesfietsen en goedkope herenfietsen, ook verkoopt Hoopfietsen kinderfietsen zoals jongensfietsen en meisjesfietsen, kwaliteit is bij ons erg belangrijk, daarom zijn de fietsen naast dat ze voordelig zijn ook goed van kwaliteit. Online fietsen kopen is mogelijk bij Hoopfietsen. Voor de volgende steden hebben we speciale leveringstijden ingesteld gezien de drukte:

 • - Fietsgroothandelaar Amsterdam
 • - Fietsgroothandelaar Rotterdam
 • - Fietsgroothandelaar Den Haag
 • - Fietsgroothandelaar Utrecht.

Momenteel hebben we 54 dealers verspreidt door heel het land. Hierdoor kunnen wij de juiste kwaliteit en service aan al onze klanten bieden. Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel!

Fietsengroothandel voor dealers

Er wordt momenteel hard aan de weg getimmerd om meer detailhandels kennis te laten maken met ons en onze producten. Zo doen we wekelijks aan een aantal weekacties. Deze wordt gestuurd naar alle fietsendealers om hun op de hoogte te stellen van onze mogelijkheden, wat we doen en wat voor producten we hebben. Om ook ons marktaandeel te vergroten heeft fietsengroothandel Hoopfietsen recent een nieuwe, verbeterde site laten bouwen, Zo kan men via internet al kennis maken met ons product. Bent u een dealer? Neem nu Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Wij zijn zeer altijd opzoek naar nieuwe dealers in alle regio’s. Ook voor de volgende regio’s zoeken we dealers:

 • - Fietsgroothandelaar Amsterdam
 • - Fietsgroothandelaar Rotterdam
 • - Fietsgroothandelaar Den Haag
 • - Fietsgroothandelaar Utrecht.

Neem vandaag nog Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met Hoopfietsen. Of kom gerust langs om onze assortiment te bekijken en een fiets uit te zoeken.

Hoopfietsen
Berkenwoudestraat 14
3076JA Rotterdam

010- 236 2425
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.